Peste impachetat

de elenita in Peste, 27 Sep 2012 | 4288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de peşte
  • 200 g felii subţiri de bacon sau şuncă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • Sosul
  • 100 ml ulei
  • 100 ml sifon
  • zeama unei lămâi,
  • piper şi sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste impachetat:

Ungem fileurile cu ulei, apoi înfăşurăm peşte în feliile subţiri de bacon sau şuncă şi le aşezăm într-o formă termorezistentă unsă cu puţin ulei. Stropim cu zeamă de lămâie, acoperim cu folie de aluminiu şi dăm la cuptor pentru circa 15-20 minute, scoatem folia şi lăsăm să se rumenească 5-6 minute.

Pentru sos: turnăm sifonul în mixer, adăugăm uleiul, sarea şi piperul după gust, zeama de lămâie şi amestecăm până capătă aspectul de sos. La final aşezăm peştele pe un pat de frunze verzi de praz pentru decor şi asezonăm peştele cu sosul făcut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste impachetat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]