Peste in Hot-Pan

de alinutzika in Peste, 2 Oct 2011 | 9700 vizualizari

 

Am primit niste peste de la soacra mea, dar nu stiu cum se numeste. L-am primit gata curatat si taiat.
M-am gandit sa il prepar in tigaia mea draga si n-am facut rau. A iesit foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • peste
  • L-am condimentat cu tot ce am gasit in dulap:
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • cimbru,
  • ienibahar,
  • maghiran,
  • oregano,
  • tarhon,
  • busuioc, etc.
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in Hot-Pan:

Am pus pestele condimentat intr-un castron si l-am stropit bine cu zeama de lamaie si ulei de masline.

L-am bagat la frigider 2 ore, ca sa se imbine bine gusturile, apoi l-am pus in tigaie si l-am prajit asa simplu, la temperatura medie.

A rezultat un peste fraged si foarte aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in Hot-Pan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alinutzika 1

04.10.2011, 16:26

multumesc!

mamaieelena 1

04.10.2011, 19:25

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:17

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
stiuca la cuptor pe pat de mazare