Peste la cuptor cu busioc si tarhon

de Rahela Velicu in Crap / Caras, 10 Apr 2018 | 3812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • caras proaspat
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri de bulion
  • 1 lingurita de tarhon
  • 1 lingurita de busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu busioc si tarhon:

Pestele proaspat il spalam bine, il crestam pe ambele parti si-l punem intr-o tava.

Ceapa o taiem julienne si o punem peste peste. Adaugam si bulionul dizolvat intr-o cana de apa, tarhonul si busuiocul. Punem cate putin bulion nedizolvat in apa si deaspra pestilor.

Presaram un praf de sare si piper si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 40-45 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti taia pestele in felii mai mici, nu este obligatoriu sa fie gatit intreg.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu busioc si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste Prajit cu Mamaliguta