Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc

de vero_closca in Salau, 10 Aug 2010 | 14634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste(eu am avut salau si platica)
  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 2 aredei
  • 2 rosii
  • cimbru
  • piper
  • o crenguta de busuioc
  • 50 ml ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc:

se curata si se spala pestele si legumele.

cartofii se taie felii,dovleceii cuburi,ardeii si rosiile felii.

se unge o tava cu ulei ,se aseaza cartofii si dovleceii,se pune pestele deasupra,se presara cu sare,piper si cimbru apoi se adauga ardeiul si rosiile,frunzele de busuioc si uleiul.

se da la cuptor pt 45 de minute.

se serveste cu busuioc proaspat tocat deasupra.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu unt si lamaie