Peste la cuptor cu sos de rosii

de housy in Peste, 26 Iun 2010 | 50664 vizualizari

 

De data aceasta am facut reteta cu file de macrou, dar de obicei prefer file de pangasius sau salau

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri macrou (sau 4 fileuri de pangasius; de fapt va puteti orienta in functie de cate incap in tava)
  • 1 pahar apa
  • 5 linguri suc ardei rosii (facut de mami)
  • usturoi
  • 2 pahare vin alb
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu sos de rosii:

- se aseaza in tava pestele

- in el se "infig"  catei de usturoi

- peste se toarna cele 2 pahare de vin

- sare si piper

- se acopera cu folie si se da la rece peste noapte (sau cateva ore)

- intr-un bol se amesteca sucul de ardei, cu uleiul si apa

- se toarna peste peste

- se da la cuptorul incins in prealabil si se tine acolo 30-40 minute.

                                          Gustor, usor si fraged !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

nadina73 1

26.06.2010, 23:02

peste super bun si aici ma gasesti daca e peste si ciuperci ma gasesti sigurnota maxima

eclerash 1

26.06.2010, 23:27

pestele este bun in orice combinatie,iar daca mai arata si atat de bine precum al tau...este absolut minunat!

housy 1

27.06.2010, 12:17

ms.ms gatesc destul de des peste in felul acesta. ne place la amandoi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]