Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

de laylalala in Ton, 23 Mai 2010 | 7561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste, taiat felii (ton, somon, macrou, peste-sabie sau pangasius)
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru
  • ¼ cana gem de caise
  • 1 lingura mustar
  • 200 gr boabe de porumb
  • 2 rosii, decojite, taiate in 8 felii egale
  • 2 zucchini potriviti, taiati in felii groase de 5mm
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 ardei Serrano, fara seminte, tocati fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini:

Se incinge gratarul sau rotisorul, la foc potrivit spre puternic.
Se sareaza si se pipereaza pestele cu ¼ lingurita sare si 1 varf lingurita de piper.Intr-o cana, se amesteca gemul cu mustarul.Feliile de peste se ung cu jumatate din cantitatea de amestec.
In central fiecareia din cele 4 folii de aluminiu (patrate, 30x30 cm) se pune porumb, rosii si zucchini, in cantitati egale.Se presara usturoiul, sarea si piperul ramase, ardei serrano si ulei.Se impacheteaza bine foliile.
Se rumenesc pestele si pachetelele cu legume pe gratar sau la rotisor.Se intoarec e pestele.Se ung feliile cu restul de amestec cu mustar.Se rumenesc 4-6 minute, pana cand pestele devine opac in centru si incepe sa se faramiteze daca este intepat cu fruculita.Pachetelele cu legume se desfac cu grija si se servesc alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ton cu ceapa si rosii cherry