Peste pe pat de legume la cuptor

de anaiordan in Peste, 4 Oct 2009 | 38559 vizualizari

 

Este delicioasa reteta cu orice fel de peste.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati macrou
  • 4 bucati-file- somon
  • 4 cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe- eu am avut si cateva capete de cepe verzi
  • rosii cubulete in suc de rosii sau doar suc de rosii
  • sare, piper, boia, oregano, busuioc
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pe pat de legume la cuptor:

Se taie legumele de marime potrivita, cartofii, morcovii si ceapa rondele, iar ardeii se taie felii pe lungimea lor.

Tava se unge cu un pic de ulei de masline si apoi se pun legumele in tava, peste legume se pune pestele care se asezoneaza cu condimentele si cu uleiul de masline, si peste el se pun rosiile in suc de rosii sau doar sucul de rosii.

Se pun la cuptor pentru 30-45 minute la o temperatua de aproximativ 180 grade celsius.

 

TIPS-URI

1

Pentru a se pastra aroma mai bine si a se face mai repede tava se poate acoperi cu folie de aluminiu, iar in ultimele 10 minute se lasa fara folie pentru a se rumeni un pic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada cu rosii