Peste prajit in blana

de anisoara in Peste, 28 Mai 2010 | 6184 vizualizari

 

Prin acesta metoda pestele prajit este foarte gustos si foarte suculent, nu-si pierde vitaminele sale.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de lapte
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
  • condimente pt peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit in blana:

Prin aceasta metoda se poate praji peste de orice tip,care a fost inghetat, sau in stare proaspata.

Mai intii de toate pestele se curata de toate maruntaiele si solzi., se spala bine, se usuca , se sareaza si se presara cu condimente pentru peste. Se lasa pentru 30 minute sa se marineze. Se taie in bucati mari.Fiecare bucata se tavaleste prin faina , pe urma in lezionul preparat se inmoaie prin toate partile si se prajeste
in tigaia ( preincalzita bine ) la un foc mai mijlociu pe o parte si alta.

Prepararea lezionului:

Intr-un vas se amesteca cu o furculita - ouale cu 2 linguri de faina si 2 linguri de lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit in blana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Teo 1

30.05.2010, 23:12

Anisoara , uite cum ma tin dupa tine, imi surade ideea cu ''lezionul'' !

anisoara 1

31.05.2010, 00:19

TEO , spune-mi ce ideie ti-a trasnit prin cap unde vei folosi lezionul ? spune-mi incet- este doar e un secret

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 11:07

Excelent!..........5 furcu..............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de peste