Piadine de mamaliga

de Lily_Musat in Piine, 14 Mar 2011 | 5936 vizualizari

COMENTARII (14)

deyutzky 1

14.03.2011, 11:34

MotanLaOale 1

14.03.2011, 11:52

merita facut

DIANA B 1

14.03.2011, 11:55

In veci nu se consuma toata mamaliga odata ... de retinut

RuxyRux 1

14.03.2011, 12:02

Le-am facut si eu foarte bune

La Ancuta 1

14.03.2011, 12:05

foarte interesanta reteta.

epurasha2bb 1

14.03.2011, 12:23

divainbucatarie 1

14.03.2011, 12:23

elena1988 1

14.03.2011, 19:02

chiar ieri am avut niste mamaliga ramasa si am aruncat-o data aviatoare nu m-ai fac asa acum am vazut reteta

mirela0911 1

14.03.2011, 19:39

foarte buna ideea

LUK 1

14.03.2011, 23:17

Criss 1

15.03.2011, 12:55

Foarte buna ideea. Cu se fac dupa coacere? Moi sau crocante? Daca sunt mai moi si maleabile, se pot folosi la shaworma de exemplu.

Lily_Musat 1

15.03.2011, 14:06

Se inmoaie dupa cateva ore. Sunt super si pentru shaworma

dentistutza 1

15.03.2011, 17:25

wow, ce idee buna!!

adry88 1

26.05.2011, 12:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuiburi de mamaliguta cu branzeturi si ou