Piadine de mamaliga

de Lily_Musat in Piine, 14 Mar 2011 | 6494 vizualizari

 

De cate ori nu ati facut mamaliga, apoi ce a ramas ati aruncat! Nu mai aruncati mamaliga ramasa, deoarece uitati ce minunatii puteti sa faceti cu ea.
Rezultatul este delicios. Gustul de malai este extraordinar. Merg alaturi de orice mancare in loc de paine. Nu contin absolut nici picatura de grasime!
Incercati reteta si veti fi incantati de rezultat

 

INGREDIENTE

  • 400 grame mamaliga,
  • 600 grame faina.
Portii: 23
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadine de mamaliga:

Sfaramitati mamaliga cu mainile. Adaugati treptat faina si framantati pana se incorporeaza toata in mamaliga si nu mai se lipeste de maini. Din aluatul rezultat faceti bile de aproximativ 35 de grame fiecare. Intindeti fiecare biluta de aluat cu vergeaua, punand faina tot timpul sa nu se lipeasca. Luati o tigaie (eu am tigaie Tefal) neunsa si la foc potrivit coaceti piadinele cca 4 minute pe fiecare parte. Se vor umfla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piadine de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]