Piept de curca la cuptor

de iry-gabriela in Curcan, 16 Apr 2012 | 8307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de piept de curca(al meu era de 2kg),
  • usturoi,
  • ulei,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • un pahar de vin alb,
  • foi dafin
  • oregano.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curca la cuptor:

Se ia pieptul de curca se spala si se portioneaza. Apoi se se cresteaza din loc in loc. Se impaneaza in locurile crestate cu usturoi.  

Separat se pregateste un vas termorezistent in care se adauga ulei si peste care se adauga pieptul de curcan. Se condimenteaza cu piper, secretul gustului, oregano, foi dafin si la final se adauga viul alb, dupa care se mai adauga si un pahar de apa.   

Se da la cuptor si se lasa pana formeaza o crusta maronie.   

Se serveste cu salata de sfecla cu hrean.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]