Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez

de trifadalia in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2018 | 2909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de curcan feliat
  • 250 gr cascaval felii
  • 4 ardei kapia copti si curatati
  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de ceapa granulata
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 bucata de ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez:

Pieptul de curcan feliat se condimenteaza pe ambele parti. Ungem un vas de yena cu putin ulei si asezam un strat din feliile de curcan condimentat, presaram si ceapa granulata, asezam feliile de cascaval si cele de ardei kapia. Punem din nou un rand de carne, unul de cascaval si unul de ardei pana la terminarea ingredientelor, deasupra ramanand un strat de cascaval.

Ouale se bat impreuna cu smantana se condimenteaza si ele cu ceapa granulata, sare si piper si se asaza peste intreaga compoztie.

Vasul se pune la cuptor pentru o ora la 180 grade celsius, pana deasupra este totul rumenit. Intre timp facem orezul, curatand ceapa si punand-o la calit in ulei pana devine sticloasa, punem orezul spalat in prealabil si il calim impreuna cu ceapa 2-3 minute, apoi adaugam 3 cani de apa sa fiarba. Se condimenteaza si el dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu cascaval, ardei copt si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in varza murata