Piept de curcan cu ghimbir

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 29 Oct 2014 | 5121 vizualizari

 

Este o reteta pe cat de rapida,pe atat de gustoasa.Se face usor si repde,dar gustul si aroma ingredientelor te fac sa mananci incet si sa savurezi in liniste aceasta mancare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de curcan,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3-4 morcovi,
  • 4 ling sos de soia,
  • ghimbir ( cam 3-4 cm),
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu ghimbir:

Pieptul de curcan se taie fasii inguste.Ceapa si morcovii se curata si se taie julien.Ghimbirul se curata si se da pe razatoare.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline la incins.Se adauga bucatile de carne si se calesc pana isi schimba culoarea.Se adauga ceapa si morcovii.Se calesc pana se inmoaie.Se adauga ghimbirul si sosul de soia si se lasa sa fiarba.Se potriveste de sare si piper,se adauga zaharul,iar cand carnea e fiarta,iar sosul scazut,se ia de pe foc.

Se serveste ca atare sau cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]