Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin

de Oana in Curcan, 12 Oct 2011 | 9912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • o gutuie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o lingurita rozmarin uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin:

Pieptul de curcan feliat si spalat se aseaza intr-un vas de iena, se presara cu sare si rozmarin. Gutuia se spala si se taie felii, apoi se aseaza printre fileurile de curcan. Pata de tomate se dizolva in 300 ml apa calda si se adauga peste carne. Se introduce vasul la cuptor 30 de minute, pana ce carnea este frageda si bine aromata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala