Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2015 | 13426 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata nu prea grasa de piept de porc
  • 1 legatura ceapa + usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia, cimbru, usturoi, sare, piper
  • 4 cartofi noi mai mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu cartofi noi la cuptor:

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa si usturoiul verde tocate.

Se adauga boia, ulei, condimente, sare, piper, verdeata. Puneti deasupra feliile de carne si dati tava la cuptor pentru o ora.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Daca nu este destul de frageda carnea, puteti sa o stropiti cu 50 ml vin si mai dati vasul la cuptor pentru inca 10 minute la foc foarte mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari de porc