Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde

de Andra_Constantinescu in Pui, 11 Mai 2015 | 3496 vizualizari

 

N-am mai mancat de ceva vreme carofi prajiti, asa ca mi-am facut o portie, pe care i-am servit cu usturoi verde, ca tot e din plin in gradina bunicii.

 

INGREDIENTE

  • 100g piept de pui;
  • 200g cartofi;
  • doua fire de usturoi verde;
  • 50 ml apa;
  • sare.
  • In plus:
  • ulei pentru uns tigaia in care va fi preparat pieptul de pui;
  • ulei sau untura pentru a praji cartofii.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde:

Se cresteaza pieptul de pui, se spala, se da cu sare si se pune in tigaia incinsa si unsa cu ulei. Se gateste pe ambele parti, la foc mic, pana cand se rumeneste frumos. Trebuie sa fie crocant la exterior si moale in interior.

Cartofii se curata de coaja, se taie felii, se spala si se pun in tigaia cu ulei sau untura. Se pune sare peste ei. Se prajesc la foc iute, amestecandu-i din cand in cand.

Usturoiul se curata, se spala si se piseaza intr-o farfurie. Se adauga apa si sare, dupa gust si se amesteca.

Cand cartofii sunt gata, se pun pe o farfurie alaturi de carne, iar peste ei se adauga usturoiul.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi prajiti si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura ademenitoare