Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta

de Bya Ralu in Pui, 21 Apr 2015 | 4515 vizualizari

 

Caciotta este o branza mai moale italieneasca

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 fir de ceapa verde
  • unt
  • 50 ml vin rose
  • branza caciotta
  • sare/piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta:

Pieptul de pui se taie cuburi potrivite, se pun intr-o tigaie wok cu un cub de unt la prajit.

Se adauga dupa cateva minute vinul rose,se lasa pana se evapora alcoolul si se adauga ceapa verde taiata feliute.

Se lasa sa se rumeneasca pieptul de pui bine (si sa se faca) daca mai este nevoie se mai adauga putin unt.

Se condimenteaza si se adauga bucatiile de branza Caciotta taiata cuburi si o felie de unt.

Se amesteca bine si se serveste cald.

TIPS-URI

1

se orneaza cu patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste