Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta

de Bya Ralu in Pui, 21 Apr 2015 | 4931 vizualizari

 

Caciotta este o branza mai moale italieneasca

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 fir de ceapa verde
  • unt
  • 50 ml vin rose
  • branza caciotta
  • sare/piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta:

Pieptul de pui se taie cuburi potrivite, se pun intr-o tigaie wok cu un cub de unt la prajit.

Se adauga dupa cateva minute vinul rose,se lasa pana se evapora alcoolul si se adauga ceapa verde taiata feliute.

Se lasa sa se rumeneasca pieptul de pui bine (si sa se faca) daca mai este nevoie se mai adauga putin unt.

Se condimenteaza si se adauga bucatiile de branza Caciotta taiata cuburi si o felie de unt.

Se amesteca bine si se serveste cald.

TIPS-URI

1

se orneaza cu patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]