Piept de pui cu ciuperci

de Sidy in Pui, 27 Oct 2011 | 4920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura buna cu mustar
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Se prajeste pieptul de pui . In grasimea lasata de acesta se adauga o ceasca cu apa apoi mustarul si faina. Se invarte bine de tot sa nu se faca cocoloase.

Se adauga ciupercile taiate si apa daca mai este nevoie.

Se adauga si bucatile de piept prajite si se lasa sa dea citeva clocote. Se stinge focul si se adauga smantana si patrunjelul verde tocat. Se invarte bine sa se amestece toata smantana. Pieptul cu ciuperci se poate servi cu orez , paste fainoase sau cu piure de cartofi.

Usor de facut dar foarte gustos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele