Piept de pui cu ciuperci

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 3238 vizualizari

 

Ceva simplu,rapid si pe gustul meu ...

 

INGREDIENTE

  • 150 g piept de pui.
  • 200 g ciuperci proaspete.
  • 1 linguri de ulei de masline.
  • 1 catel de usturoi.
  • 2 linguri de lapte.
  • 1 cub de unt.
  • sare.
  • piper.
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Se curata si se  spala ciupercile, se taie felii, se pregateste o tigaie se pune pe foc, se adauga uleiul de masline si catelul de usturoi, se adauga pieptul de pui taiat bucati, se calesc bine pentru cateva minute, se adauga si cateva linguri de apa si se acopera cu un capac, se lasa la foc potrivit 10 minute.

Spre final se adauga laptele si untul, se amesteca bine se potriveste de sare si piper, se opreste si se adauga patrunjel (proaspat sau uscat).

Se serveste alaturi de mamaliga.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de lapte si unt se poate folosi o lingura de smantana sau de sos bechamel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Ligia Bxl 1

18.04.2015, 00:39

jolygina 1

18.04.2015, 01:23

Adele 1

18.04.2015, 08:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]