Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana

de ralu_ca in Pui, 8 Noi 2014 | 6639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg de ciuperci
  • 300 g smantana
  • ulei de masline
  • 1 capatana usturoi
  • oregano
  • sare
  • sos iute ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana:

Am spalat si taiat fasii pieptul de pui. Ciupercile le-am spalat, lasandu-le la scurs, apoi le-am tocat grosier. Usturoiul curatat sl-am zdrobit cu un cutit. Intr-o tigaie, am pus la incins putin de ulei masline, apoi cateii de usturoi si am adaugat pieptul de pui. Am lasat sa se rumeneasca bine si am adaugat ciupercile taiate. Am presarat sare si am lasat sa fiarba in zeama de la ciuperci. Intr-un castron, am pus ulei masline, oregano si smantana pe care le-am amestecat dupa care am turnat toata compozitia peste ciuperci, si jumatate de lingurita de sos de ardei iute. Am lasat sa fiarba pana cand zeama a scazut si formandu-se un sos mai gros.

TIPS-URI

1

servita cu muraturi si mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

08.11.2014, 20:57

Bya Ralu 1

09.11.2014, 05:47

bun bun

dantes 1

09.11.2014, 12:16

Tare bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]