Piept de pui cu lamaie si tartufo

de Bya Ralu in Pui, 20 Aug 2015 | 3007 vizualizari

 

Tratufo inseamna trufe ,este cel de vara

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1/2 de lamaie
  • un cub de unt
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • tartufo negru proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu lamaie si tartufo:

Bucatile de piept de pui de clatesc si se usuca pe un servet de hartie dupa care le condimentam pe ambele parti.

Se pun bucatiile de pui stropite cu putin ulei de masline, dupa cateva minute se pune apa si sa se lasa la foc potrivit sa fiarba putin.

Cand zeama a scazut se pune untul si rumenim pe ambele parti, adaugam si zeama de la jumatatea de lamaie.

Se scot bucatiile pe o farfurie si se da pe razatoare tartufo proaspat.

Se serveste cu cartofi natur sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu lamaie si tartufo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui, telina si praz