Piept de pui cu rosii gratinate

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2010 | 7667 vizualizari

 

Foarte usor pentru un pranz sau o cina .

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 rosie
  • cascaval
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu rosii gratinate:

Se spala carnea , se cresteaza in 3-4 locuri, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand este gata fripta ,carnea se aseaza intr-o tava tapetata cu unt,se rade cascaval peste ea si se aseaza cateva rondele de rosie.Se da la cuptor si se tine pana cand cascavalul incepe sa se topeasca.Se serveste cald.............noi am servit cu o salata de varza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu rosii gratinate" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval