Piept de pui cu smantana si ciuperci

de miremirc in Pui, 20 Mai 2012 | 15962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 250 ml smantana
  • 1 borcan mic cu ciuperci (280 g)
  • 1/4 lgt seminte chimen (optional)
  • 1 lg faina
  • 2-3 lg unt
  • 2 catei de usturoi
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ciuperci:

     Topim untul, apoi adaugam ceapa taiata . Calim cateva minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete mici, sarea, piperul si lasam pe foc, timp de 5 minute, timp in care mai amestecam din cand.

Adaugam ciupercile si mai lasam 10 minute pe foc , amestecand din cand in cand.

Presaram curry si omogenizam.
Luam de pe foc si turnam in fir subtire peste pieptul de pui , smantana amestecata cu faina si cu putina apa.

  Punem din nou pe foc, timp de 3-4 minute.La sfarsit de tot adaugam usturoiul trecut prin presa .

  Servim pieptul de pui cu smantana langa o portie de mamaliguta sau piure de cartofi si o salata de cruditati sau chiar muraturi.

    Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (15)

Sim0na 1

21.05.2012, 18:24

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:21

Maria68 1

24.08.2012, 11:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]