Piept de pui cu spanac si portocale

de vero_closca in Pui, 5 Mai 2010 | 3479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri piept de pui
  • 500g spanac
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 portocale
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu spanac si portocale:

se spala si se usuca fileurile de piept de pui,se condimenteaza cu sare si piper,se ung cu ulei de masline si se frig pe grill sau intr-o tigaie.

spanacul se spala si se pune la inabusit intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa si acoperit cu un capac pt 5-10 minute.apoi se scurge si se pune sa se caleasca intr-o tigaie in 100g unt.dupa 5 minute se stinge cu sucul de la 2 portocale,se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa scada putin.

celelalte 2 portocale se taie felii subtiri si se aseaza in 4 farfurii.deasupra feliilor de portocale se aseaza pieptul de pui ,apoi spanacul.desi pare putin ciudata aceasta combinatie,preparatul este delicios!!! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu spanac si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci