Piept de pui cu susan

de Mitinita in Pui, 26 Oct 2014 | 4388 vizualizari

 

O reteta rapida, care este indragita de copii

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui, dezosat si fara piele
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • 100 g seminte de susan
  • sare si piper negru
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan:

Se curata si se spala pieptul de pui. Se usuca si se taie in fasii de marime egala.

Intr-un bol, batem ouale cu putina sare si piper.

Intr-o farfurie punem faina, iar in alta semintele de susan.

Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat, adaugam uleiul.

Asezam faina, ouale si susanul pe masa si dam fasiile de pui prin farfurii in aceasta ordine, mai intai prin faina, apoi prin ou si apoi prin semintele de susan.

Prajim bucatile pe rand, fara a le ingramadi in tigaie. Rumenim pe ambele parti si scoatem pe o farfurie. Continuam cu restul bucatilor.

Se serveste cu garnitura sau ca atare cu un sos preferat ( de iaurt cu usturoi, sos iute, etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui dulce cu susan