Piept de pui cu susan si sos de rosii

de luminita20_2006 in Pui, 2 Iul 2010 | 4048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 piept de pui-
  • 1 arde gras rosu-
  • 1 ardei verde
  •  susan
  •  zeama de la o lamaie 
  • chilly 
  • ulei de masline -
  • 200 gr suc de rosi
  •  tarhon 
  • 2 ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan si sos de rosii:

Pieptul de pui se taie pe dea lungul formand astfel un buzunarel.Ardeiul gras rosu si verde se taie rondele, ciupercile feliute. Cu acestea se umplu buzunarele. se condimetenteaza cu sare, piper si tarhon. Se aseaza intr-o tava de yena se sprepeste cu ulei si zeama de lamaie si se presoara susan. Se la cuptorul incins la 200 C timp de 30min. Sosul de rosii se amesteca cu chilly si un pic de sare. Cand e aproape gata se pune sosul si se mai lasa 10 min.


Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana