Piept de pui gratinat

de Rocsi in Pui, 23 Mai 2011 | 15654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat:

Pieptul de pui(fara piele si fara os) se taie cam in 6 bucati.

se spala bine si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.

le batem putin cu ciocanul pentru snitele.

il ungem cu putin ulei,dupa care condimentam fiecare bucata cu sare,piper si boia de ardei.

punem grill-ul la incins si punem piptul de pui pe el,cam 2 minute pe fiecare parte.

luam apoi o tava si asezam niste hartie de copt in ea,apoi punem bucatile de piept in tava.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

acesta il amestecam cu smantana ,apoi il punem peste suprafata bucatilor de pui.

mararul il spalam si il tocam marunt,si presaram deasupra acelui amestec cu cascaval.

dam tava in cuptorul incins,si lasam pipetul acolo cam 15-20 minute.

il scoateti putin la racorit,apoi servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu pui