Piept de pui in sos de lapte

de nadea68 in Pui, 24 Iun 2013 | 4380 vizualizari

 

A venit vara,se apropie vacanta si trebuie sa fim in forma. :)O reteta pentru cei care trebuie sa faca proba ,,costum de baie''si nu numai...:)

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri otet
  • un pahar lapte 
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de lapte:

Pieptul de pui il taiem felii .

Punem sarea si piperul. Intr-o tigaie incalzim uleiul si punem carnea la rosolat pe ambele parti. Adaugam otetul si lasam sa se evapore la foc mare.

Adaugam si laptele si mai lasam 20 minute la prajit.Scoatem carnea si lasam sosul pe foc, acoperit,sa se reduca,amestecam cu o lingura de lemn.

Cand sosul e gata il turnam peste carne. Se pune partunjel taiat deasupra.

TIPS-URI

1

se poate servi cu orez fiert la la abur ,eu l-am servit cu o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos