Piept de pui la gratar

de Bya Ralu in Pui, 11 Iun 2016 | 3401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 pahar de bere
  • condimente:praf de usturoi,condimente pentru pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul de pui se curata de pielite si se feliaza,fiecare bucata se condimenteaza si se pun intr-un castron.

Se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 2 ore.

Gratarul se unge cu slanina.

Se pun pe gratar, se lasa sa se rumeneasca putin (nu trebuie sa se faca prea tare ca altfel devin seci).

Se lasa putin sa fie apos pieptul de pui.

Se serveste cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt