Piept de pui la tigaie

de Oana in Pui, 28 Apr 2009 | 16515 vizualizari

 

Dupa ce sa face foarte rapid mai are tupeul sa fie si foarte gustos Pieptul de pui se poate manca cu diferite salate sau garnituri. Iata cum l-am facut eu in…15 minute!?!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • busuioc
  • menta
  • o cescuta de vin alb
  • 3 linguri cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

Pieptul de pui dezosat l-am spalat, l-am curatat de grasime si piele, apoi l-am taiat fasiute subtiri.

 

Intr-o tigaie am pus 3 linguri de ulei de palmier, apoi am pus puiul si l-am lasat putin la rumenit, pe toate partile. Apoi am adaugat toate condimentele dupa gust si cescuta de vin alb. L-am lasat sa scada pana s-a evaporat vinul, intorcand din cand in cand puiul. Si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume en papillote