Piept de pui la tigaie

de Oana in Pui, 28 Apr 2009 | 16320 vizualizari

 

Dupa ce sa face foarte rapid mai are tupeul sa fie si foarte gustos Pieptul de pui se poate manca cu diferite salate sau garnituri. Iata cum l-am facut eu in…15 minute!?!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • busuioc
  • menta
  • o cescuta de vin alb
  • 3 linguri cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

Pieptul de pui dezosat l-am spalat, l-am curatat de grasime si piele, apoi l-am taiat fasiute subtiri.

 

Intr-o tigaie am pus 3 linguri de ulei de palmier, apoi am pus puiul si l-am lasat putin la rumenit, pe toate partile. Apoi am adaugat toate condimentele dupa gust si cescuta de vin alb. L-am lasat sa scada pana s-a evaporat vinul, intorcand din cand in cand puiul. Si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui inabusite cu usturoi