Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui

de Krystyan Trendy in Pui, 17 Noi 2013 | 4668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 8 cartofi
  • sare
  • ulei
  • faina
  • 4pulpe de pui
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui:

Pieptul de pui se spala cu apa rece si se pune la scurs.Dupa ce s-a scurs il taiem fasii lungi si il fragezim putin cu ciocanul de snitele.

Punem putina sare si il trecem prin faina .

Intr-o farfurie adanca amestecam ouale cu putina sare.

Dam fasiile de piept prin ou apoi iar prin faina .

Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins.Cand uleiul s-a incins punem fasiile de piept de pui si le lasam pana se rumenesc usor.intorcandu-le de pe o parte pe alta.

Cand fasiile de piept s-a rumenit ,le scotem pe un servetel ca sa absoarba uleiul.

Pulpele de pui se parlesc ,se spala cu apa rece,se taie pe jumatate,se sareaza  si apoi se pun pe grill . Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie intinsa.

Cartofii se curata de coaja , se spala cu apa rece ,apoi se taie rondele.

Intr-o cratita unsa cu ulei asezam cartofii rondele , adaugam putina sare si apa cat sa acopere cartofii . Lasam in cuptor pana cand cartofii sunt fierti. 

Punem pe farfuria intinsa cate 2 bucati de piept pane ,1  pulpa si  garnitura de cartofi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tikka Masala