Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill

de Dana_Retetegg in Pui, 22 Iun 2011 | 3934 vizualizari

 

Un preparat gustos, rapid si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 7-8 ciuperci,
  • 50 gr branza de oaie,
  • marar verde,
  • curry,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill:

Pieptul de pui l-am taiat pe lung in felii de grosime medie.

L-am condimentat cu sare si curry si l-am pregatit pe grill.

Ciupercile le-am spalat, le-am scurs bine de apa si le-am rupt coditele.

Le-am pus pe grill timp de 2 minute pe fiecare parte. Am pus pe grill si coditele ciupercilor.

Cand au trecut cele 4 minute, le-am scos pe o farfurie, le-am sarat, piperat si le-am umplut cu propriile lor codite pregatite pe grill si taiate marunt, branza si marar tocat.

Eu le-am mai pus pe grill inca 2 minute, nu e musai sa facem asta, depinde de fiecare.

Am servit pieptul de pui si ciupercutele impreuna cu o salata proaspata si un pahar de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]