Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola

de amradu in Pui, 10 Ian 2017 | 3663 vizualizari

 

Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola si cartofi la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 750 g cartofi ondulati pentru cuptor
  • 150 g branza gorgonzola
  • 100 g de smantana
  • 80 g unt
  • sare
  • piper
  • chili
  • usturoi pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola:

Se taie pieptul de pui in bucati medii, se dau cu sare, piper, chili, usturoi pudra; se pun in tigaie antiaderenta, impreuna cu 60 g unt. Se trag la tigaie pana pana se rumenesc.

Intru-un ibric, se topeste untul (20g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana cand se formeaza un sos omogen, apoi se adauga smantana, sare si se amesteca usor inca 2-3 minute.

Cartofii ondulati se pun in tava, pe foaie de copt si se lasa aproximativ 25 de min. la 200 de grade C (punga de cartofi pt cuptor de la Lidl).

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede la tigaie