Piept de pui umplut

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 5430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 ceapa rosie,
  • ciuperci,
  • 1 ardei,
  • cascaval razalit,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se taie pieptul de pui fasii si se bat cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei de masline,se aduga ciupercile taiate felii si ardeiul taiat cubulete. Se calesc impreuna pana se inmoaie. Dupa ce s-au calit se adaga cascavalul razalit si se amesteca. Se pun pe fundul formelor fasii de pui sa fie acoperita toata suprafata. Se umple cu compozitia de mai sus,si se acopera cu restul din fasiile de pui care a ramas.(precum in poza) Se dau la cuptor cca 35 de minute. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi, cu de toate