Piept de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Dec 2014 | 5973 vizualizari

 

Un deliciu cu Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr sunca
  • 175 gr de perle de branza si smantana Delaco
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui il curatam de pielita,il spalam si il impartim in doua bucati.Fiecare bucata de piept o crestam pe mijloc si ii facem un buzunar pe lung.

Sunca si cascavalul le taiem marunt si le amestecam cu perlele de branza si umplem fiecare buzunar facut la pieptul de pui.Asezam pieptul de pui intr-o tava termorezistenta ,dupa ce l-am sarat si piperat,il stropim cu ulei de masline si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem sa il servim cu orice garntura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]