Piept de pui umplut a la Gaby

de MotanLaOale in Pui, 27 Apr 2015 | 18306 vizualizari

 

Preluat de la Gaby_d, usor de facut si foarte, foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui (550g)
  • 50g costita afumata
  • 50g cascaval
  • oregano
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut a la Gaby:

Pieptul de pui se curata, se spala bine si se usuca intr-un servet.

Costita se taie bastonase si se caleste 5 minute intr-o tigaie.

Se scoate pe servetel absorbant.

Cascavalul se radepe razatoarea mare.

Pieptul se desface in cele doua jumatati si fiecare jumatate se taie in doua, nu de tot, ci doar sa dublam suprafata bucatii.

Se bate putin cu ciocanul de snitele.

Fiecare bucata se presara cu sare, piper si oregano.

Pe jumatate din suprafata se pune cascaval si bucatile de costita prajite.

Se pune deasupra jumatatea goala si se preseaza usor.

Eu ca sa fiu mai sigur am prins marginile cu niste ace facute pentru asa ceva.

Se pun in tigaia gril incinsa si unsa cu unt.

Se presara cu boia de ardei.

Se rumeneste frumos pe ambele parti.

Cand este gata se scot acele de prindere.

Se servesc cu garnitura si salata dorita.

Eu am facut pireu de cartofi si cu castraveti acri.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si boia de ardei iute.

2

Se poate condimenta cu ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut