Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

de Gabriela_Gh in Slow Cooker, 18 Feb 2019 | 6172 vizualizari

 

 In general nu-mi place pieptul de pasare. Exceptie de la regula face pieptul de rata si mai ales daca este de tara.

 

INGREDIENTE

  • un piept de rata de tara
  • 4 cartofi potrivit de mari
  • 50 gr unt
  • 10 gr sare
  • piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Curatam si taiem rondele (groase cam de 5 mm) cartofii. Punem mai intai in oala untul. Adaugam cartofii si asezam piptul de rata deasupra cu pielea in sus. Presaram sarea si piperul.

Pornim slow cookerul Crock-Pot, setam functia high pentru 3.5 ore. Dupa ce este gata, portionam pieptul de rata, servim cu cartofi si garnitura la alegere. Eu am ales ardei capia copti.

Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata cu cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]