Piept de rata cu ratatuille de legume

de iulianatanase in Rata, 20 Oct 2010 | 10303 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

20.10.2010, 16:15

CE BINE ARATA!

gaby_duceag 1

20.10.2010, 16:15

Bun venit!

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:21

5 furculite pentru reteta si inca 5 pentru prezentare - profesionista -
si nu in ultimul rand bine ai venit !!!

epurasha2bb 1

20.10.2010, 16:51

bine ai venit! arata minunat si reteta e delicioasa!

Miha 1

20.10.2010, 17:15

Bine ai venit Iuliana!

iulianatanase 1

20.10.2010, 17:34

Multumesc tuturor!!

adasev12 1

20.10.2010, 17:40

interesant.vinul de porto e obligatoriu???

iulianatanase 1

20.10.2010, 17:44

Nu neaparat ,poti folosi si alt vin dulceag , aromat,care merge bine cu gustul carnitzei de rata.Odata nu aveam vin si am facut cu suc de portocale...

adasev12 1

20.10.2010, 17:47

poi ma gnadema si eu...ca vinul de porto....ma cam usuca pe la buzunare

Corinuta 1

20.10.2010, 17:49

bine ai venit Iulia!

La Ancuta 1

20.10.2010, 19:21

Bine ai venit. Foarte bine arata

lilik 1

21.10.2010, 18:33

bun venitsuper reteta

nadina73 1

25.10.2010, 01:23

Bun venit arata grozav de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu legume in stil chinezesc