Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume

de susu in Pui, 17 Mai 2010 | 4830 vizualizari

 

INGREDIENTE


  •   ½ piept de pui
  • Cateva frunze de spanac
  • Putin cascaval
  • Gogosar
  • ½ punga mix de legume congelate
  • 100 g unt pentru legume
  • Ulei de masline
  • Condimente 50 gr
  • unt pentru pieptul de pui
  • Cateva linguri de vin alb      
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume:

Se spala pieptul de pui si se sterge bine. Se bate putin si se acopera cu frunze de spanac oparite si scurse, putin cascaval si gogosar. Se condimenteaza pe toate partile si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se soteaza putin in untul topit si la sfarsit se adauga si vinul. Se aseaza pieptul intr-o tava de yena si se pune sosul peste. Se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos. Pentru legume se pune apa la fiert cu putina sare. Cand clocoteste adaugam legumele  si le fierbem cateva minute sa ramana “al dente”. Se scurg de apa si se soteaza in unt si putin ulei de masline. Se adauga condimente si putin vin alb dupa gust. Cui ii place poate adauga si usturoi. Se scoate sfoara ruloului , se taie si se serveste cu legumele si sos


Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

17.05.2010, 10:43

ce bine arata

nadina73 1

17.05.2010, 23:33

ce bun si sanatos e ,ce bine ca nu a juns ela inaintea mea ,rocsi nu manca mult asa ca sigur ramane si pt mine

ela 1

17.05.2010, 23:38

ce bine arata... am venit dupa nadina,o urmaresc,dar ea nu stie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc