Piersici la cuptor in stil australian

de Corinuta in Prajituri, 7 Aug 2010 | 10090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piersici proaspete
  • 1 capacel mare de coniac
  • 200 g faina
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 200 ml lapte
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g migdale
  • 30 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici la cuptor in stil australian:

Se spala piersicile, se taie in doua si li se indeparteaza samburele, apoi se taie felii. Se pun intr-un vas, se stropesc cu coniac si se lasa sa stea timp de aprox. 20 de minute.

Intre timp se toarna faina intr-un vas, se adauga peste ouale, 3 linguri de zahar, laptele si branza si totul se bate bine cu un mixer. Migdalele se toaca marunt si se adauga jumatate din ele in aluat.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge un vas termorezistent cu unt si se intinde in el jumatate de aluat. Deasupra se pun jumatate din feliile de piersici. Urmeaza al doilea strat de aluat, apoi restul de piersici. 

Migdalele ramase se amesteca cu restul de zahar si se presara peste piersici. Se baga in cuptor si se coace timp de aprox. 35 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici la cuptor in stil australian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bunica 1

08.08.2010, 12:19

Prajitura in stil australian , dar facuta de o romancuta.harnicuta ...... E super !

epurasha2bb 1

09.08.2010, 08:45

super prajiturica, trebuie incercata, 5 furculite! si la favorite!

adry88 1

10.05.2011, 16:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]