Piftele

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 4593 vizualizari

 

Noua ne plac foarte mult ...cu cartofi,cu sos...nu conteaza :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 3 linguri pesmet
  • 3 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

Punem intr-un bol carnea,usturoiul pisat,pesmetul,oul si patrunjelul tocat.

Amestecam bine si punem sare si piper dupa gust.

Din aluat facem bilute.

Intr-o tigaie cu ulei incins,prajim piftelutele bine pe ambele parti.

Se servesc alaturi de cartofi,in sos ... sau chiar si numai alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti