Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 3821 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de Retete cu Margareta Cismasiu 1
de mihaelaM 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:38
ieri la 12:27
ieri la 09:01
pe 18.02 la 12:48
pe 18.02 la 09:29
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Panacris
Criss 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Heracleea 1
ageamanu 1
Marianushka88 1
Oana_Georgiana 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!