Pilaf de orez cu costita

de pity19 in Mancaruri cu carne, 1 Sep 2014 | 4379 vizualizari

 

Impreuna cu familia mea ne-am bucurat o cina nemaipomenita! :) Sper sa va incante si pe voi! :)

 

INGREDIENTE

  • jumatate de kg orez
  • 2 ardei rosii
  • o rosie
  • un ardei iute rosu
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • vegeta , sare piper , busuioc , patrunjel proaspat tocat
  • 2 l apa ptr fiert orezul
  • un kg costita fara grasime
  • o bucata carnat de casa afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu costita:

  1. Clatim legumele ;
  2. Ardeii ii scobim de seminte , taiem marunt ;
  3. Ardeiul iute il tocam marunt ;
  4. Rosia o taiem rondele ;
  5. Intr-o cratita adaugam 3 linguri ulei de masline , ardeii si rosia ;
  6. Adaugam orezul peste legume si apa ; Lasam pana orezul este aproape fiert  , condimentam si mai lasam pana absoarbe apa , inainte sa luam de pe foc adaugam busuioc si patrunjelul tocat ;
  7. Costita o taiem felii ; Condimentam cu vegeta si piper ;
  8. Incingem un gratar de aragaz , ungem cu putin ulei de masline , adaugam bucatile de costita si lasam la rumenit bine pe ambele parti dupa care scoatem pe un servetel de hartie ;
  9. Punem carnatul pe gratarul de aragaz si lasam sa se rumeneasca frumos pe ambele parti ;

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu costita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa