Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi

de Lily_Musat in Pui, 5 Iun 2009 | 21357 vizualizari

 

O mincarica buna buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez prefiert
  • delicat de gaina 2 lingurite
  • condiment pentru pilaf 1 lingurita
  • 2 linguri de ulei
  • o ceapa tocata
  • un morcov razuit
  • un ardei rosu
  • 500 g pipote de pui si inimi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi:

Punem la fiert pipotele si inimile. Le fierbem bine. Intr-o tigaie calim in ulei legumele (ceapa, morcovul, ardeiul). Dupa ce au fiert pipotele le punem in tigaia cu legume si le mai lasam putin pe foc sa se caleasca.

Separat intr-o craticioara punem orezul la fiert.Adaugam in apa condimentele si sarea si lasam sa fiarba bine orezul pana cand se umfla.
Legumele cu pipotele si inimile le amestecam cu orezul si astupam cratita (oprim focul la aragaz) cu capac.
Eu am facut si o salata din varza, ceapa, rosii si masline in care am pus ulei de masline si am stors lamaie si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa