Pinguini

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 8086 vizualizari

COMENTARII (16)

Pasiune pentru bucatarie 1

23.02.2010, 11:12

mmmm....ce masa bogata!

ionix 1

23.02.2010, 11:25

pinguini pe nuferi... ce momos... si eu as papa chiar daca nu-s copilas

ela 1

23.02.2010, 11:31

putem sa ne asezam la masa?si asa cam vine pranzul...

cccris 1

23.02.2010, 12:09

draguti foc

silvi0ara 1

23.02.2010, 12:21

Foarte frumos arata.

Teo 1

23.02.2010, 12:48

o-adevarata sarbatoare la masa voastra!

Bunica 1

23.02.2010, 15:14

ce frumos se plimba pinguinii printre nuferi !Poate daca-i fac pinguini o manca si nepotul meu branza

diana_k 1

23.02.2010, 20:39

frumosi pinguini , la fel si platourile de pe masa

nadina73 1

24.02.2010, 00:16

ma bucuar ca va plac,intradevar sant migalosi de facut dar eu zic ca merita,va pup dulce

cicilica 1

26.02.2010, 18:59

Sunt foarte frumosi ,esti o maestra.Trebuie sa ai rabdare nu gluma sa faci asa ceva.

nadina73 1

26.02.2010, 21:26

cicilica da indradevar iti trebuia rabdare dar sa sti ca daca iti place in bucatrie si pui mult suflet in ceea ce faci .................is minunati,eu ador bucatria si cred ca si tu


ionela2682 1

27.02.2010, 16:50

draguti foc sunt pinguinii astia ai tai! uite asa mai avem idee cum sa ornam platourile!

mamidesara 1

01.03.2010, 18:49

interesanta ideea

Adinacarla 1

20.08.2010, 11:23

frumosi si ingeiosi

Rodie 1

09.10.2010, 15:52

haha, foarte tare!

elena1988 1

04.03.2011, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti