Pipote si inimi cu ceapa

de Lau in Pui, 19 Mar 2012 | 8761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de inimi si pipote
  • 3 cepe
  • sare
  • ulei
  • patrunjel
  • piper
  • 1 lingura pasta de toamte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu ceapa:

Spalam pipotele si inimile si le fierbem putin, spumam daca este nevoie.

Ceapa o curatam si o tocam nu prea marunt si o punem la calit in putin ulei, adaugam pipote si inimile, 1 cana de apa (sau apa in care au fiert) adaugam pipotele si lasam sa fiarba pana face un sos, iar la final adaugam pasta de tomate si amestecam.

Adaugam sare si piper dupa gust.

La final adaugam patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica