Pipote si inimi cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 9480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga amestec mexican
  • 500 gr pipote si inimi
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu legume mexicane:

Spalam si curatam bine pipotele si inimile.

Ungem o tava termorezistenta cu o lingura de ulei, dupa care punem legumele si pipotele, condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si completam cu apa cat sa le acopere.

dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, verificam din cand in cand si mai punem apa daca este cazul.

O mancare usoara si sanatoasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimioare cu vin alb sec