Piscot cu frisca si ananas

de Mirela Suba in Prajituri, 19 Apr 2013 | 3617 vizualizari

 

Este o reteta simpla si usoara! Si foarte rapida!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 6 buc
  • frisca (la cutie mica)
  • ananas bucatele
  • ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscot cu frisca si ananas:

Piscoturile se inmoaie in siropul de la ananas,se rup in doua si se pun in bol mic pentru salata,se pun cate 4 bucatele,intre ele se pun bucatele de ananas,se face numai patul. Apoi se pune frisca un strat. Dupa ce se pune primul strat de frisca,se pun din nou bucatele de ananas si din nou frisca. Se uniformizeaza la suprafata si se rade ciocolata.

Dupa ce ati terminat,se lasa la rece in frigider cat timp doriti. Se pot manca si pe loc daca doriti,eu intotdeauna le las la rece timp de 30 min si apoi le servesc.

Daca doriti mai multe portii trebuie doar sa aveti mai multe piscoturi,frisca si ananas.

Va doresc Pofta Mare la desert!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscot cu frisca si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.04.2013, 16:57

Mirela Suba 1

19.04.2013, 17:55

sper sa o incercati si sa va placa

Rocsi 1

19.04.2013, 20:36

Bun..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise