Piscoturi cu frisca si dulceata de caise

de pity19 in Prajituri, 15 Apr 2014 | 4149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • dulceata de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi cu frisca si dulceata de caise:

Turnam frisca intr-un castron si mixam bine. Luam cate 2 piscoturi , adaugam aprox 1-2 linguri de frisca pe un piscot , iar in mijloc cu o lingura punem dulceata de caise , dupa care punem un piscot peste , asa continuam cu fiecare . Lasam sa stea aprox 3 ore ptr a se inmuia piscoturile dupa care se pot servi!

TIPS-URI

1

Nu am insiropat piscoturile pentru ca oricum se inmoaie de la frisca si dulceata :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu frisca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Panacris 1

15.04.2014, 08:55

deyutzky 1

15.04.2014, 09:28

Criss 1

15.04.2014, 14:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]