Piure de cartofi noi cu branza de oaie

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 4505 vizualizari

 

..o varianta mai imbunatatita...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi noi ( mai marisori)
  • o ceasca de lapte ( cca 150 ml)
  • 250 g branza de oaie
  • 2 lingurite unt
  • ceapa verde
  • sare,dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi noi cu branza de oaie:

Cartofii se curata si se spala bine. Se toaca cubulete mici. Se pun la fiert in apa cu sare. Pregatim branza rasa, untul si laptele, la indemana. Cand cartofii sunt gata, se scurs intr-o sita, se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs. 

Cand s-au mai racit putin ( sa nu fie foarte reci), se pune laptele dulce, untul si o parte din branza de oaie rasa si pasam cu intrumentul de piure.  La final se pune peste acesta restul de branza rasa si  cateva fire de ceapa verde tocata marunt. 

TIPS-URI

1

nu am mai folost sare, branza de oaie fiind sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi noi cu branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu tulpina de telina